De bedste resultater 

Ejendomsservice i Rødovre

Hos Nordisk Polering tilbyder vi ejendomsservice i Rødovre. Vi tilbyder en abonnementsydelse, så du kan lade os om opgaven og koncentrere dig om noget andet. Med vores ekspertise og erfaring sikrer vi, at din ejendom altid er velholdt og præsentabel.

 

Vores ejendomsservices inkludere:

  • Rengøring
  • Trappevask og støvsugning af ældre opgange
  • Viceværtsservice
  • Tilsyn af varmeanlæg
  • Vedligeholdelse af udendørsarealer: græsslåning og havearbejde
  • Snerydning og glatsikring
  • Tagrenderensning

Fleksible løsninger

Ejendomsservice

Ejendomsservice i hele København

Hos Nordisk Polering servicerer vi Frederiksberg, Østerbro samt hele København med vores ejendomsservice, og vi er klar til også at tage dig og din virksomhed med på vognen.

Vi udmærker os på vores øje for kvalitet og særlige evne til effektive procedurer, og vi sætter en ære i altid at levere en god service for vores kunder og deres beboere. En god ejendomsservice sætter rammen for et rart sted at være og bo, og med en enkelt samarbejdspartner, der kan stå for det hele, skaber vi for et sammenhængende overblik over de forskellige opgaver.

Vi styrer alle ydelserne gennem vores IT-system, så hver enkelte medarbejder har en overskuelig månedsplan over sine opgaver. Dermed bliver tid og ressourcer bedst udnyttet, hvilket både skaber gode arbejdsdage for vores medarbejdere samt en højttilpasset ejendomsservice til vores kunder.

Vi tilbyder ejendomsservice på hele Sjælland og har særligt mange kunder på Frederiksberg og Østerbro samt indre København.

Fokus på optimering for bedste løsning

Vi mener, at optimering er vejen frem til de bedste resultater. For bedst at udnytte vores ressourcer, indretter vi vores opgaver og udstyr efter hver enkelte kundes behov. Det betyder, at vi bruger store maskiner til de større ejendomme og mindre maskiner til de små opgaver.

Vi er generelt ved at overgå fra benzin- til eldrevne maskiner og redskaber. Dette gøres både med henblik på at minimere vores aftryk på miljøet, men også for at tage hensyn til beboerne i ejendommen, så vi mest muligt kan undgå støjgener.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i Rødovre

Kontakt os i dag på telefon +45 55 99 90 34 eller e-mail info@nordisk-polering.dk. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe med at holde jeres ejendom i god stand.

Vi tilpasser os dig

Vi servicerer blandt andet

Butikker

Slotte

Kontorer

Institutioner

Private

Nordisk Polering ApS

Kvalitet siden 1959

Med mere end 60 år i branchen er rengøring, vinduespolering og ejendomsservice / facility services blevet vort speciale.

Kunne du være interesseret?

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få besøg af en konsulent.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på din opgave.