Hvorfor os?

Kvalitet, miljø og mennesker

Hos Nordisk polering skaber vi stabile resultater baseret på idealer om høj kvalitet og sikkerhed. Vi er bevidste om den effekt kemi har på vores planet og vælger miljøskånsomme løsninger.

Kvalitet

Den bedste sikring af god kvalitet er vore gode medarbejdere. Men selv de bedste medarbejdere kan lave fejl. Derfor bliver arbejdet kontrolleret af vore inspektører og kvalitetskontrollanter. Når arbejdet er afsluttet underskriver kunden og vores medarbejder en arbejdsseddel eller direkte på smartphone med beskrivelse af det udførte arbejde.

Miljø

Der er vor målsætning at være bevist omkring den miljøbelastning vor virksomhed frembringer og at minimere denne under hensyntagen til de aktuelle tekniske muligheder.

Sikkerhed

Vi opfordrer vore kunder til at tænke i sikkerhed, når de bygger nyt eller bygger om. Dette vil øge sikkerheden og nedsætte omkostningerne til vinduespoleringen. Vi værrner om sikkerheden både for vinduespoleren, men også for folk som befinder sig på gaden, når der poleres.

Mennesker

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource - derfor passer vi godt på dem. Mange af vore medarbejdere har været hos os i mange år. Arbejdsmiljøet er vigtigt for os, så vores medarbejdere kan føle sig trygge og godt tilpas. Vi ved, at stabile og dygtige medarbejdere giver den bedste serviceydelse til vore kunder.

29.200 timer

bruger du i gennemsnittet på at gøre rent i dit liv

Lad os give dig nogle af timerne tilbage.

Kontakt os

Vi servicerer blandt andet

Butikker

Slotte

Kontorer

Institutioner

Private

Leder DU efter job?

Se ledige stillinger på

Jobindex