Fleksible løsninger

Ejendomsservice i hele København

Hos Nordisk Polering servicerer vi hele København med vores ejendomsservice, og vi er klar til også at tage dig og din virksomhed med på vognen.

Vi udarter os på vores øje for kvalitet og særlige evne til effektive procedurer, og vi sætter en ære i altid at levere en god service for vores kunder og deres beboere. En god ejendomsservice sætter rammen for et rart sted at være og bo, og med en enkelt samarbejdspartner, der kan stå for det hele, skaber vi for et sammenhængende overblik over de forskellige opgaver.

Vi styrer alle ydelserne gennem vores IT-system, så hver enkelte medarbejder har en overskuelig månedsplan over sine opgaver. Dermed bliver tid og ressourcer bedst udnyttet, hvilket både skaber gode arbejdsdage for vores medarbejdere samt en højttilpasset ejendomsservice til vores kunder.

Hvad indebærer ejendomsservice?

Ejendomsservice består typisk af forskellige grene. Hos Nordisk Polering tilbyder vi at varetage alle de største opgaver omkring en ejendom, både inde og udendørs. Vores ejendomsservice dækker blandt andet over følgende opgaver:

  • Rengøring
  • Trappevask og støvsugning af ældre opgange
  • Viceværtsservice
  • Tilsyn af varmeanlæg
  • Vedligeholdelse af udendørsarealer herunder græsslåning og andet havearbejde
  • Snerydning og glatsikring
  • Tagrenderensning

Vi mener, at optimering er vejen frem til de bedste resultater. For bedst at udnytte vores ressourcer, indretter vi derfor vores opgaver og udstyr efter hver enkelte kundes behov. Det vil sige, at vi bruger store maskiner til de større ejendomme og mindre maskiner til de små opgaver.

Vi er generelt ved at overgå fra benzin- til eldrevne maskiner og redskaber. Dette gøres både med henblik på at minimere vores aftryk på miljøet, men det er i høj grad også for at tage hensyn til beboerne i ejendommen, så vi mest muligt kan undgå støjgener.

Skal vi stå for jeres ejendomsservice?

Er du på udkig efter en ny samarbejdspartner til din ejendomsservice, og vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os med det samme og lad os få en god snak om, hvordan vi kan opfylde dine behov. 

Som udgangspunkt tilbyder vi en abonnementsydelse med et fast månedligt beløb, hvilket kan faktureres på mange forskellige måder. Da vi helst undgår papir, bruger vi oftest elektroniske fakturer via EAN eller mails.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få besøg af en konsulent.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på din opgave.