Vi klarer alle opgaver

Miljørigtig vinduespolering for erhverv i hele København

Har du brug for en fast samarbejdspartner til at stå for din vinduespudsning, er du kommet til det rette sted! Hos Nordisk Polering tager vi det hele i én omgang, og du betaler ikke ekstra for også at få rene vinduesrammer. Vi bruger nemlig professionelle anlæg til den udendørs vinduespolering, hvilket betyder, at vi kan efterlade rene vinduer, der er fri for både edderkopper, insektsnavs, striber og kalkpletter.  

Ved hjælp af vores professionelle anlæg vasker vi dine vinduer i det reneste vand, der efterlader de reneste ruder. Dette er muligt, da vores anlæg gennem forskellige filtre og membraner får PPM-værdien (particles per million) helt ned på 1 eller 0.

Vi tilbyder en fleksibel vinduespoleringsservice, der opfylder dine behov og indretter vores arbejdsplaner efter, hvor ofte du har brug for vinduesservice. Vi dækker hele København med vores rengøringsydelser, og pudser gerne dine vinduer, hvad end du er beliggende på Frederiksberg, på Østerbro eller i en anden del af København.

Erfarne og professionelle vinduespudsere

Vi har dygtige medarbejdere, der altid bestræber sig på at levere et godt resultat til vores kunder. Med vores kvalitetssikrende programmer og effektive tidsplaner har vi motiverede vinduespudsere, der altid er godt forberedte med en plan om, præcist hvordan de skal tilgå opgaven.

Én af vores større kunder, som vi har en fast aftale om vinduespolering med, er Københavns Rådhus. I den forbindelse er vi gået i gang med at udfase vores dieselpark og for at ride med på den grønne bølge, har vi allerede købt den første hybridbil. Vi ønsker at passe godt på vores miljø og vil derfor fremover kun investere i el- og hybridbiler.

Konkurrencedygtige priser på vinduespolering

Uanset hvor stor eller lille en opgave, vi har med at gøre, udfører vi altid vores arbejde i samme høje kvalitet. Vi har en bred kundebase, der både består af private og erhvervskunder, og der findes ikke den opgave, vi ikke har en god løsning på.

Selvom vores konkurrencedygtige priser godt kan snyde, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Du kan desuden altid kontakte os og få et godt tilbud på, hvad din opgave vil koste.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få besøg af en konsulent.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på din opgave.