Kvalitet og omtanke i hele Næstved og omegn

Erhvervsrengøring i Næstved

Lokal erhvervsrengøring i Næstved

Hos Nordisk Polering tilbyder vi lokal erhvervsrengøring i Næstved, så du og dine kollegaer kan koncentrere jer om jeres arbejde i rene og ryddelige omgivelser. Vores erhvervsrengøring for virksomheder i Næstved indebærer forskellige typer af rengørings- og oprydningsopgaver, som vi tilpasser til jeres krav og ønsker, alt efter hvad I har brug for.

Det kan eksempelvis være overfladeaftørring, tømning af skraldespande, støvsugning, gulvvask, rengøring af toiletter, vinduespudsning og lignende. Foruden kontorlokaler, står vi også gerne for rengøring af institutioner og beboerlejligheder her.

Hos os er kundetilfredshed vigtigt, og vores medarbejdere anvender derfor altid effektive og grundige rengøringsmetoder. På den måde sikrer vi, at jeres hverdag altid foregår under rene forhold.

Gode priser på erhvervsrengøring med kvalitets rengøringsmidler

Med over 50 år i vores branche er vi godt etableret på markedet og forstår, hvad det vil sige at tilbyde god service til vores kunder. Det betyder også, at du er sikret den bedste og mest konkurrencedygtige pris, når du vælger os til din erhvervsrengøring i Næstved. Derudover har vi i vores arbejde fokus på bæredygtighed og miljøvenlige beslutninger.

Vi vælger derfor altid svanemærkede produkter, som er udviklet og produceret med mindst mulig miljøbelastning. Derigennem bidrager vi til at skåne planeten mest muligt. Samtidig anvender vi produkter af høj kvalitet, der skaber det bedste resultat for din dine lokaler. Kvaliteten sikrer vi desuden ved hjælp af vores kvalitetsstyringssystem, der gør det muligt for os at udføre rengøring i topklasse, uanset hvilken opgave der er tale om.

Book en erhvervsrengøring ud over det sædvanlige

For os er det altid vigtigt at sikre din tilfredshed med vores arbejde, så du ikke skal bekymre dig om vores service eller om rengøringen i dine erhvervslokaler. Derfor tilbyder vi individualiseret erhvervsrengøring i Næstved, hvor du kan være med til at skabe den konkrete rengøringsplan.

Har du for eksempel behov for daglig rengøring eller ønsker du hellere en ugentlig eller månedlig aftale, sørger vi gerne for dette. Uanset om du har brug for hovedrengøring eller blot daglig rengøring som overfaldeaftørring og lignende, kan vi hjælpe dig med at holde arbejdspladsen eller institutionen ren. Vi aftaler også altid det tidspunkt for rengøringen, der passer bedst for dig og forstyrrer arbejdsgangen mindst muligt.

Har du brug for hjælp til erhvervsrengøring i Næstved, kan du altid booke på vores telefonnummer 70 89 77 65, eller du kan skrive til os på info@nordisk-polering.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave på baggrund af dine ønsker og behov til rengøringen.

Skal vi stå for jeres erhvervsrengøring i Næstved?

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller er du allerede nu klar til at booke os til at stå for din erhvervsrengøring i Næstved? Kontakt os med det samme og få et godt tilbud. Ring på telefon 70 89 77 65 eller send os en mail til info@nordisk-polering.dk.

Vidste du at du i gennemsnit bruger

29.200 timer

på at gøre rent i dit liv?

Lad os give dig nogle af timerne tilbage!

Vi tilpasser os dig

Vi servicerer blandt andet

Butikker

Slotte

Kontorer

Institutioner

Private

Nordisk Polering ApS

Kvalitet siden 1959

Med mere end 60 år i branchen er rengøring, vinduespolering og ejendomsservice / facility services blevet vort speciale.

Kunne du være interesseret?

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få besøg af en konsulent.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på din opgave.