Vask af solceller

At få dine solceller vasket regelmæssigt er essentielt for at maksimere deres ydelse og forlænge deres levetid. Det anbefales at rengøre solceller 1-2 gange årligt, da ophobning af snavs såsom blade, fugleklatter og støv kan reducere deres effektivitet betydeligt. Hvis solcellerne ikke er rene, kan de ikke absorbere sollyset optimalt, hvilket fører til lavere energiproduktion.

Optimal rengøring med kalkfrit vand

En væsentlig faktor ved vask af solceller er brugen af kalkfrit vand. Hos Nordisk Polering benytter vi professionelle anlæg til at rense med og sikre derved, at der ikke efterlades kalkrester på solcellerne, hvilket ligeledes kan påvirke deres funktion og effektivitet.

Få professionel hjælp til vask af solceller

Det er vigtigt at overlade vask af solceller til erfarne og professionelle hænder. Hos Nordisk Polering har vi adgang til de rigtige maskiner og teknikker til effektivt at fjerne selv det mest stædige snavs uden at beskadige solcellerne.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vask af solceller

Hos Nordisk Polering er det en integreret del af vores virksomhed at arbejde mod at blive mere bæredygtige og derfor hjælper vi også gerne med at vaske dine solceller. Vi servicerer kontorer, institutioner og private på hele Sjælland og har særligt mange kunder i København og Storkøbenhavn. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på +45 55 99 90 34 eller send en e-mail til info@nordisk-polering.dk.

Vi tilpasser os dig

Vi servicerer blandt andet

Butikker

Slotte

Kontorer

Institutioner

Private

Nordisk Polering ApS

Kvalitet siden 1959

Med mere end 60 år i branchen er rengøring, vinduespolering og ejendomsservice / facility services blevet vort speciale.

Kunne du være interesseret?

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få besøg af en konsulent.
Vi afgiver et uforpligtende tilbud på din opgave.